Waar vind ik mijn vaccinatiegegevens terug?

Vaccinatiegegevens worden door uw zorgverlener(s) geregistreerd in Vaccinnet. Vaccinnet maakt onderdeel uit van Vitalink, het digitale platform van de Vlaamse Overheid.
Dankzij de integratie van CoZo met Vitalink, zijn deze vaccinatiegegevens eveneens via CoZo raadpleegbaar.
Meer informatie vindt u hier terug: https://vitalink.be/gegevens/welke-gegevens-deelt-vitalink/vaccinaties.
Bij fouten of vragen over de inhoud van uw vaccinatiegegevens, kunt u contact opnemen met uw huisarts of de instantie die voor het vaccineren instond.
Afhankelijk van hoe de vaccinaties werden geregistreerd in Vaccinnet, worden nieuwe vaccinatiegegevens mogelijk met een dag vertraging zichtbaar in Vitalink en CoZo.

U vindt uw vaccinatiegegevens op onderstaande wijze terug via CoZo.
Via de knop "Inloggen" rechtsboven op de CoZo-website, kunt u met uw eID en pincode of een digitale sleutel van een erkende partner (bv. itsme) inloggen op het CoZo-platform.
Vervolgens kan u via "Resultaten" in het menu de medische resultaten bekijken die met u gedeeld worden via CoZo.
Vervolgens selecteert u bij type "Vaccinatie". Zodoende worden uw vaccinatiegegevens uit de resultatenlijst gefilterd.Als u klikt op de regel in de resultatenlijst, zal de inhoud zichtbaar worden.
Alle vaccinaties die beschikbaar zijn in Vaccinnet worden via CoZo samen in 1 PDF-bestand aangeboden. Indien gewenst, kunt u deze PDF afdrukken via de Acrobat Reader plug-in.