Waar vind ik mijn vaccinatiegegevens terug?

Vaccinatiegegevens worden door je zorgverlener(s) geregistreerd in Vaccinnet. Vaccinnet maakt onderdeel uit van Vitalink, het digitale platform van de Vlaamse Overheid.
Dankzij de integratie van CoZo met Vitalink, zijn deze vaccinatiegegevens eveneens via CoZo raadpleegbaar.
Meer informatie vind je hier terug: https://vitalink.be/gegevens/welke-gegevens-deelt-vitalink/vaccinaties.
Bij fouten of vragen over de inhoud van je vaccinatiegegevens, kan je contact opnemen met je huisarts of de instantie die voor het vaccineren instond.
Afhankelijk van hoe de vaccinaties werden geregistreerd in Vaccinnet, worden nieuwe vaccinatiegegevens mogelijk met een dag vertraging zichtbaar in Vitalink en CoZo.

Je vindt jouw vaccinatiegegevens op onderstaande wijze terug via CoZo.
Via de knop "Inloggen" rechtsboven op de CoZo-website, kan je met je eID en pincode of een digitale sleutel van een erkende partner (bv. itsme) inloggen op het CoZo-platform.
Vervolgens kan je via "Resultaten" in het menu de medische resultaten bekijken die met jou gedeeld worden via CoZo.
Vervolgens selecteer je bij type "Vaccinatie". Zodoende worden jouw vaccinatiegegevens uit de resultatenlijst gefilterd.Als je klikt op de regel in de resultatenlijst, zal de inhoud zichtbaar worden.
Alle vaccinaties die beschikbaar zijn in Vaccinnet worden via CoZo samen in 1 PDF-bestand aangeboden. Indien gewenst, kan je deze PDF afdrukken via de Acrobat Reader plug-in.